Personvernerklæring

Personvernerklæring for Pressworks

Pressworks er en markedsplass for kjøp og salg av innhold. Tjenesten skal gjøre det enklere for kvalitetsbevisste redaktører å kjøpe godt stoff, og enklere for frilansere å selge eget arbeid. Tjenesten eies av Kommunikator AS.

Som et norsk selskap, følger vi strenge norske regler for personvern og databeskyttelse. Denne personvernerklæringen gir deg informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn og hvordan vi behandler denne informasjonen.

• Ved registering som frilanser eller oppdragsgiver vil du oppgi informasjon om hvem du er og hvilket selskap du representerer. Vi lagrer slik informasjon i vår database.

• Pressworks vil loggføre din aktivitet i tjenesten og oppbevare den på våre servere.

• Kun Pressworks vil ha tilgang til dataene som overføres. Disse dataene vil benyttes til å forbedre tjenesten, og sørge for at tjenesten videreutvikles på en tilfredsstillende måte. Pressworks vil ved ulike anledninger benytte informasjonen til statistiske formål for eget og partneres bruk.

• Vi vil ved ulike anledninger benytte kontaktinformasjonen du gir oss til å sende deg informasjon om tjenesten og tilbud på ulike ytelser fra Pressworks eller Pressworks´ partnere.

• Du kan når som helst stille oss spørsmål om hvordan vi behandler dine brukerdata ved å sende oss en epost til post@pressworks.no.